Resevagn, vilken?

Hej, ni som kan sånt här. Vi behöver en resevagn om ungefär två månader. Den ska kunnas fälla ner i fullt liggläge, vara lätt, ha ett ordentligt solskydd, och gärna nån slags korg eller nät under så att man får vattenflaska och blöjor instoppade där.

Vad ska vi köpa? Har nån en begagnad överlopps till salu eller till låns i oktober?

8 Kommentarer

 1. Malin skriver:

  Vi har en hack, torro. Pga bästa sufletten mot solen!

 2. ingelarudhberg skriver:

  Det finns en vagn som heter yoyo som verkar superb, vet inte med helt fullt liggläge men kolla, i alla fall så är den så liten så man kan ha den med som handbagage på flygen, kan ju kanske vara smidigt.. ett tips bara.

 3. Jenny skriver:

  Vi har en peg perego pliko p3 och har varit supernöjd! Varit på 4 utlandsresor och märks ingenstans.

 4. Michaela skriver:

  Babyjogger city mini! Lätt att fälla ihop, mycket utrymme för barn (men den passar nog bättre större barn) och väger rätt lite. Senare funkar den ok som enda vagn när barnet är 2+. Köpte vår begagnad för 4 år sen och den har varit med allestans och hänger ännu också med, dagligen.

 5. MM skriver:

  Eller en Quinny Zapp : Fullt liggläge, passar en liten som en lite större baby och lätt att ha med överallt ! Den påminner om yoyo som nämns här ovan, yoyo’s fördel är kanske att den gâr med in pâ flyget har jag för mig (som handbagage).

 6. Johanna skriver:

  Också jag slår ett slag för Babyjogger City Mini, suverän vagn! Lång användningstid, körvänlig (och med enhetligt handtag så går bra att köra även om man inte håller i med båda händerna), stadig (inte sådär ranglig som många små resevagnar), stor varukorg, ENORM sufflett.

  • NinaFotograf skriver:

   Jo, kollade in dom där men dom är så fruktansvärt dyra. Letar efter nån enkel mojäng som vi kan hajka runt i Australien med i tre veckor. Vi har ju en fullt fungerande Brio sen för övrigt bruk, detta är bara en resepryl.

   • Johanna skriver:

    Okej då räcker säkert en paraplyvagn. Men det finns en del begagnade, så man kan fynda, och snabbt har det betalat igen sig i användarvänlighet (jämfört med lite billigare men ”kortvarigare” och mer slitsvaga vagnar) 🙂
    Då vi fick barn trodde jag alltid att det räcker med en vagn, ”nu har vi den här och den är bäst och enda som behövs”, men nu är vi redan inne på fjärde… Då killen blev äldre kändes vår Brio stor och klumpig att packa med sig i bilen då vi sku nånstans. Så då fick BJ flytta in i bakluckan 🙂 Men någon mindre paraplyvagn funkar ju så klart till det sen också!

    Hoppas ni hittar nån bra resvagn åt er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: