Kakka.

Detta är kanske det mest störda jag sett sen jag såg att det numera finns nåt som heter Warsaw Shore (föreställ er Snooki, med en touch av itäblokki). Seriöst så gör någon därute just nu shitload med dineros på ett spray riktat till kvinnor som gör att ens bajsbesök på toa inte ska lukta bajs. Kanske nåt för Blondinbella, som häromåret sa att hon ALDRIG skulle fisa inför sin man, sånt gör inte människor som har respekt inför varandra helt enkelt. Detta är kanske ännu galnare. ORKAAAA hålla på och fundera på att spraya ner en allmän toalett med nåt jävla serum så att ingen ska tro att man varit där inne och gjort nummer två. Det är liksom som nåt skamset med det också. Kvinnor bajsar inte, och gör dom det så luktar det sannerligen inte kakka.

Visst, är själv lite toalettstörd. Väljer alltid invavessan om det finns en sån. Annars sticker jag fingrarna i öronen om jag måste sitta vägg i vägg med hundra andra kvinnor som nöden kallar för. Blyg blåsa eller vad man nu sen ska kalla det. Men ska man nu också börja köpa nåt förbannat spray för att ännu mera leva upp till nån helt jävla störd norm om hur kvinnor förväntas vara och göra?

Ja ja, jag vet att det är gjort med glimten i det där helvetes ögat men jag orkar faktiskt inte med sånt här.

5 Kommentarer

 1. Winstons mamma skriver:

  Omg!!! Prutt på den liksom

 2. jajjos skriver:

  Det ju helt sjukt hur dagens kvinnor inte skall ses som normala människor. Har själv skrivit av mig idag redan för allt som heter Victoria’s Secrets episkt push-up sport BH. Alltså WHAT? Är inte en sån person som brukar skrika ut JÄMNLIKHET längs gatorna men såna här saker blir man ju störd på.

 3. Tove skriver:

  Och dessutom: det finns helt tillräckligt mycket kemikaliska dofter i samhället som det är. Det är nog inte många astmatiker och kemikaliekänsliga som blir sjuka av lite hederlig kakkalukt, men ska det liksom inte räcka med alla parfymer och hårspray som många säkert sprutar på lite extra av när de är på allmän toalett? Prutt på den, indeed.
  Sign. kassatanten som börjat föredra fyllon som luktar svett och tobak framom 60-åriga tanter som inte längre känner doften (=stanken) av sin egen parfym och män som dränkt sig i hela Axes produkturval

  • NinaFotograf skriver:

   Hear hear! Upplever samma i simhallen då gamla gubbar sprayar ner sig och halva världen med hela flaskan Old Spice innan dom kommer i poolen klockan 7 på morgonen. WHY?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: