Antiklimax.

 

Äta1 Äta Jaha, Adrian blir fyra månader om några dagar så idag började vi med hans första smakportion. ”Var beredd med kameran sen! Han kommer att ha helt sjuka miner!”  var rådet vi fick av hela världen. Så, där stod vi, teamet. Mavve med skeden i handen och jag som gav instruktioner att ”nu, NU, jag är redo!”

Riktig gourmetmat fick han. Mosad kokt potatis utspätt med ersättning. Mmmm… Anyhuu, han kunde inte ha brytt sig mindre om jag så hade stoppat en tallkott i munnen på honom. Inte en enda reaktion bjöd han på. Han satt snällt där och åt en liten, liten tesked av den här sörjan och rörde inte en min. Totalt ointresserad. Sen drack han glatt sin mjölk i frenetisk takt och nu slocknade han. Han tyckte detta var lika spännande som Greken tycker att Antikrundan är. Och här står man… jaha, det var det spänningsmomentet det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: