Sommarlov här, hej.

1A 2A 3AAldrig har en familj varit så blek som våran trio. Pappan jobbar och kan inte idka strandliv, barnet och den förslappade modern fördriver tiden inomhus för att undvika en miljon getingar och temperaturer som mest påminner om Grekland och inte så mycket om Karis. Men igår kväll tog vi oss ändå ut till närliggande pott. Packade med oss smörgåsar, smoothies, och en övertrött Grek som mest bara låg stilla efter sitt storslagna dopp som varade i 2,8 sekunder. Men vackert så. Jobbigt bara med alla dessa flygande kräk som för tillfället är totalt nervstörda. Ett mindre mirakel att man sluppit bli stucken. Adoptivsonen fick sig i läppen på söndag när vi packade ner festen. Krapula och fläskläpp. Mys.

Anyhuuu, idag, eller ja typ NU, ska jag iväg till gymmet. Ja, GYMMET! Ska äntligen börja min storslagna fitnesskarriär nu. Eller nu ska vi inte överdriva. Vill bara bli stark i ryggen. För tillfället påminner min hållning  osökt mycket om en säck potatis. Men ja, är ytterst peppad så vi får se vad det blir av detta. Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: