Jobb finnes.

JobbSerendipity behöver folk. Är du en person som kanske skulle funka fint i vår pub? Är du driven, uttåtriktad, trevlig, någorlunda tvåspråkig, och har möjlighet att jobba här ganska många timmar i veckan så hör av dig. Extra bonus om du har erfarenhet av branschen med ett par år så att du kan jobba som ansvarig när det kommer till alkoholutskänking. Men sök även om du vill lappa på ekonomin med lite extra timmar här och var. Främst är behovet dock av någon som kan jobba heltid, cirka 40 timmar i veckan.

Mejla till info(a)serendipity.fi

SÖK SÖK SÖK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: