Festligt · Good shit

Gårdsfest vol. 5

1A 2a 3a 4a 5a 6a 7a 8a 9a 10aHela helgen lång har vi firat Gårdsfest, den femte upplagan. Vi samlar helt enkelt alltid ihop femtio kompisar den första helgen i augusti varje år. Vi spelar femkamp i lag, vi äter jättemycket mat, vi dricker lite för många Lonkeron, vi skrattar så att grannskapet hatar oss, vi allsångar klockan fyra på natten för att göra folk ännu mera galna, och sen mår vi balle tre dygn efteråt. Och i år var inget undantag. Vädret var fantastiskt, och fiilisen snäppet bättre. Så. Jättebäst.

3 reaktioner till “Gårdsfest vol. 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s