Doppet.

Det är för varmt nu. Jag måste få säga det. FÖÖÖÖR varmt. Barnet hatar livet vilket gör att hela den här familjen hatar livet. Adrian har dessutom dragit på sig en förkylning och sover inte alls bra. Vilket gör att jag ser ut som ett skitigt lingon. Är trött, trött, trött. Kan inte träna vilket gör mig ännu mera frustrerad på alla sätt. Huset ser ut som en katastrof och jag lossnar hår som en hund i maj. Hur kan man seriöst lossna såhär mycket och fortfarande ha nåt kvar på huvudet? Och det är överallt! I maten, i ungens blöjor, över hela soffan och i alla kläder! Gah! Ja, som ni hör är jag inte helt på topp nu. Tack och lov for faderskapet och barnet iväg till Horsbäck och hälsa på mofan i familjen en stund idag så att jag kom iväg lite solo. Åkte till Hangö med Ormtjusaren Anki Bagger. Äntligen ett dopp i havet. Ett hav som var en totalsörja av alger men varmt som tusan och jag gav mig fan på att simma, äcklig miljöförstöring eller ej!

1Här simmade vi, otroligt långgrunt. Vi gick ända ut till klipporna utan att vattnet ens nådde över napan.

Jag måste bara inflika att största hjältarna på den här planeten måste vara människor som uppfostrar barn utan nätverk eller en partner. Alltså bara det faktum att vi har typ tio personer vi kan få hitringda inom fem minuter som mer än gärna tar Adrian är guld värt. Bara att få sova en halvtimme extra på morgonen då Greken får höra på barnet är sån jävla överlyx att det finns inte. Hur folk gör detta ensamma förstår jag inte. Det är ganska psykiskt och fysiskt dränerande att leva så fast i en liten människa dygnet runt, hur mycket man än älskar hen. Och skräcken skulle vara att ha två eller flera såna här små bajsmaskiner som ropar på en dygnet runt. Hujeda, en är precis lagom. Undrar dessutom om han håller på att få en tand? Verkar lite tidigt men han har nåt där i nedre käken som kanske kunde vara en tand. Ser ut som ett litet risgryn. Kunde förklara dom senaste dagarnas beteende dessutom. Skrikig, klängig, dreglig, och otrolit sugen på att äta, äta, äta.

Nåväl, här kommer en bild från i förrgår då det lite lyckligare barnet och jag var hemma ensamma och hade ganska tråkigt. Ibland är jag inte riktigt som alla andra märker jag.

FlyingADen otroligt tackyga dräkten hittade min mor på loppis.

 

5 Kommentarer

 1. malin skriver:

  Ta ett glas mot hans mun, så hör ni om det är en tand eller något annat. Jag skulle ibland ge min högra arm för att ha hjälp runt omkring. Iaf då J är en hel del borta ibland. Jag lossnade också en massa hår.

 2. Jenny skriver:

  Haha vilken skojig bild!! Så sööt så sööt! Ja nu såhär 2 år efter att ungen kom har hår lossnandet minskat. Men konstigt nog finns de redit med hår kvar! 🙂

 3. mammaspring skriver:

  Åh herregud så sant! Min har i sin tur börjat vägra bröst. Vänder bort huvudet. Skrattar en stund. Gallskriker sedan. Och jag svettas. Och hon svettas. Vilken jävla fars!

  • NinaFotograf skriver:

   Jovars, låter bekant. Har blivit tvungen att låsa in oss i ett tyst rum vissa dagar när det ska ätas, går inte alls annars. Och hur kan sådär små svettas så mycket? Gälit!

 4. Winstons mamma skriver:

  Det där hårlossandet kommer jag aldrig att glömma 😳 Jag har alltid haft någolunda tjockt hår, men inte efter att jag tappade hela juttun från huvu! Alltså fy ändå!! Mina morgnar började med att jag plockade miljoner strån från dynan och borstade håret ute! Tror vi lämnar duschsilen till fantasin 😩
  Nu har jag en vacker utväxt av små fjun här o där som sticker fram.
  Det där om dina tankar kring ensamståene, det har jag också funderat över!
  Men kom fram till att alla finner väl sig i problemen och löser dem på magiska sätt.
  Men helt som du skriver så fattar int jag heller hur någon fixar det ensam😱
  De är nog värda något stort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: