Sommarsmörja.

alg alg1Algerna äter upp Östersjön. Misären i detta.

Aldrig har jag varit ledig från ett jobb så länge som jag varit nu. Aldrig har det varit en så fin julimånad rent vädermässigt som den här. Och aldrig har jag lidit av så akut brist av tid som just för stunden. Kombinationen två företagare under samma tak, spädbarn, garageremont, och cirka en miljon evenemang gör att jag är totalt jäkla slut som artist. Och kritvit därtill. Jag kan liksom inte alls ligga och slappa på nån strand som resten av världen tycks pyssla med för stunden. Inte ens helgens plan att ta årets första dopp (helt sjukt att jag inte ens simmat ännu, brukar göra det i början av maj!) lyckades eftersom hela världen bestämt att kakka i Östersjön och hela vår ö är omringad av en ryslig sörja som luktar bajs. Så. Himla. Deppigt! Dessutom åkte pappan iväg på viinarally till Estland idag så det där med att komma iväg till gymmet tycks vara en avlägsen dröm just nu. Däremot så har mitt sockersug dött igen. Vackert så, kan inte ligga här och tröstäta pehmis bara för att det är bråttom i livet (mmm, pehmiiiis…).

Till nåt helt annat, vad tycker si om årets sommarpratare i P1? Har inte lyssnat på alla men av dom jag lyssnat på så är Fredrik Wikingsson överlägset bäst. Inte så konstigt kanske, han är ju professionell snackare och förstår hur man bygger upp en timme lysande radio. Lyssnade på Christian Falk igår, det var också väldigt fint och rörande. Han dog ju för en vecka sedan så det var märkligt att sitta där och lyssna på någon som vet att han kommer att vara död inom kort. Timbuktu och Sanna Nielsen var också väldigt bra på olika sätt, och Sofia Helin började lovande men sen blev jag avbruten av skirkande bebeto så kan inte berätta hur det fortsatte. Men ja, har många kvar ännu. Tur att man kan ladda ner dom alla som podd. Blir bra till höstens jogging.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: