En skylt! Äntligen!

Driver sen några år tillbaka en mycket liten men praktiskt fotostudio på vår bakgård här i bushen. Ända sedan jag öppnade så har jag tänkt att en skylt vore på sin plats men som med allting annat så blir det liksom liggande för hela livet kommer i vägen. Nå nu när jag tvångskommenderats att måla garaget så tog jag lite tauko från skitgörat och sysselsatte mig med värsta Strömsö-projektet. Rotade fram ett par gamla träbitar (den längre är en bit drivved som jag hittade på stranden på Spatten för fyra år sedan och sedan dess har den bott i förrådet, i väntan på vision).

Så igår kväll där efter 22 när barnet slocknat så började jag måla träbitar och efter midnatt satt jag här framför tredje varvet av Homeland och klippte till stenciler så att fingrarna blödde (bokstavligen, papercuts). Och imorse gjorde jag klart det hela. Och såhär blev den:

SkyltFin va? Och jo, jag måste skryta lite med detta för ni förstår alltså inte hur dåliga nerver jag har med sånt här. Oftast slösurfar jag på Pinterest halva natten varpå jag får lysande ideér som jag sen halvtvingar min stackars svåger att genomföra för min sambo orkar inte med dom här projekten mera. Men detta gjorde jag helt SJÄLV, från start till mållinjen. Dessutom utan att bryta ihop totalt och nervkollapsa och sen tvinga se mig själv beslagen och stå där med ett rotigt projekt som sen kostade mig tusen gånger mer i pengar än dom där tre eurosarna som ALLA på Pinterest tycks klara sig på. Men just det, detta kostade inte mig ett jota för allting fanns redan hemma. Gammalt skräp blev funktionellt. Sen avslutades projektet då jag ville skruva upp den för det fick jag minsann inte eftersom jag bor med Alfons Åbergs pappa som säger Ajabaja om jag går för när sågen eller skruvdragaren. Så jag stack till Sello och lyckoshoppade istället. Och där, mitt under pågående klämma-in-röven-i-hopplöst-för-små-brallor så fick jag detta fina mms:

Skylt1Yeah! Så sjukt nöjd! Adrian förstår inte storheten, ignorera hans irriterade uppsyn. (Han är bara avundsjuk för att han inte är lika bra på att pynja).

Och på köpet: Bra shopping idag! Inga människor alls i butikerna och jag hittade nya träningskläder, jeans, knallgula pants åt barnet, flipflops åt Greken, och ett par shorts åt mig själv som jag var i desperat behov av. Man kan liksom inte gå omkring i gamla BK-shorts hela sommaren, trots att vi är i Karis och det är socialt accepterat.

4 Kommentarer

 1. ingelarudhberg skriver:

  Det blev ju jättesnyggt! Det jag glömde skriva när du frågade varför man läser din blogg, var ju att du skriver så jäkla roligt. Man kan inte låta bli att skratta och flera gånger måste jag läsa högt för maken.

  • Winstons mamma skriver:

   Haha, håller helt med dig Ingela om att man sitter här hemma i flabbar 😂
   Tummen upp för att det gick som på strömsö 👍

 2. Eva skriver:

  Hade ni någon färg som ni ”bröt” av den vita färgen? Alltså någon nyans som blandades i vita burken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: