Måla sig.

FashionHar varit så jävla fashion hela dagen. Gått omkring i Grekens gamla handbollsshorts (mys) och en totalt jävla vidrig turban(Har ingen fulkeps som jag får måla på, och mössa var lite off-season) på huvudet för att undvika att klotta ner hela mig med målfärg. Nå, det misslyckades. Har färg i håret ändå. Vi kan låtsas att det är sommarslingor. Om slingor vore vit Vinha så kunde vi ju nästan leka att så är fallet. Bygones.

Vi tog alltså äntligen tag i vårt garage/studio idag. Hela anläggningen har sett ut som ett jäkla bombnedslag sen ett år tillbaka så det var liksom på tiden. Man hade glömt hur vidrigt hela komplexet såg ut tills jag jag fotade det imorse och insåg att who the hell are we kidding? Ser förkastligt ut! Förlåt, grannar! Nå, nu är vi iallafall på gång. Förrådsdörren är tvättad och ska målas imorgon, hela huset har fått en omgång färg, och äntligen har verkstadssidan fått en dörr! Kan säga adjö till grannskapets hemliga kattförening nu som brukar sitta där inne och hålla veckomöten. Oförskämda kräk dessutom, går inte ens ut när man går in där och ryter åt dom. Imorgon fortsätter vi alltså med detta. Vem vill liksom ligga på stranden när man kan måla såväl hus som sig själv? Måla under högsommaren, så sanslöst stimulerande. Kanske. Inte alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: