Nystart.

20140720-175019-64219978.jpgIgår frågade Jenny om tips hur man ska börja jogga. Gav henne det fantastiska tipset att sätt den ena foten framför den andra och stick iväg(jättebra coachat, vinner inga motivationspriser på den direkt). Gick därefter igenom alla min inlägg under kategorin TRÄNING där till höger och kom till insikt. Fy fan vad jag var kova våren 2013! Jag joggade, simmade, gymmade och for runt som en nyfrälst på turné. Och hujdeda vad fint jag mådde. Det osar liksom igenom inläggen och när jag läser så blir jag liksom peppad av mitt eget forna jag. Så tittade jag ner på min degklimp till mage och bestämde mig för att nu måste det ske. Nu måste dom där valen göras igen. Nu måste jag bara sätta den ena extremt tunga foten framför den andra om möjligt ännu tyngre foten och pina mig igenom en månad av misär innan det börjar smaka gott med motion igen.

Sagt och gjort. Idag skulle jag iväg och springa. Jag var sjukt sliten men det var liksom tvunget att komma iväg för lever i en tillvaro där jag har ungefär två timmars luckor där Mavve inte jobbar eller är på språng. Ska påpekas att vädret idag var sämsta tänkbara för sånt här leverne. Åskat hela förmiddagen, kvalmigt, sunkig luft, och alldeles för hett för den här överdimensionerade kroppen. Ja, allt med det här löpet var äckligt. Svettades innan skorna ens var knutna. Det var tungt. Det var hemskt. Det sög så helvetes hårt balle att det finns inte. Orkade absolut inte med några stordåd och kände mig som sämst i världen när jag var tvungen att gå i backarna(och på vissa raka sträckor, vem försöker jag lura?)

Men skitsamma! För jag kom iväg! Det är ju redan halva arbetet. Vi bokade vårt Australien-hotell idag och jag gav ett löfte till mig själv. Om tre månader när vi står där på en takterass på andra sidan jorden så ska jag vara så jävla hårt på banan som jag kan vara. Och hur jävla tunga dom där fötterna än känns så blir dom ju inte tyngre än vad dom är just nu, det tröstar, märkligt nog.

Det Nya Livet 2.0 börjar nu. Pepp.

5 Kommentarer

  1. Renja skriver:

    Jee! Heja Nina! 🙂 Bara jag skulle få samma iver…

  2. Winstons mamma skriver:

    Såg dig vid våra knutar då jag körde hemmåt. Och kunde bara tänka att ojj vad duktig hon är. Tänk om jag också var lika. 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: