The fault in our stars.

Gick till världens bästa Pallas och såg The Fault In Our Stars igår. Jag har aldrig sett så många människor gråta på en och samma gång (ja, kanske när Argentina förlorade VM-finalen i söndags men ifrånsett från det då). Herregud så misär alltså. Men en fin misär. Gå och se den om ni behöver ladda ur lite. Skippa mascaran och ta med solbrillor när ni går ut, it ain’t pretty.

Bonus. Sjuuuhuuukt bra soundtrack!

1 Kommentar

  1. […] vill bara se lipfilmer och äta äckliga ufokarkkin). En riktig snyftare. Syrran hade läste på Ninas blogi att det utlovades lipfilm, så jag ställde upp. SÅ OTROLIGT REFRESHING att lätta på trycket (obs, ej bajsa) så här en […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: