Marknad.

MarknadIdag var jag och Familjen på medeltidsmarknad vid Raseborgs slott. Det var en trevlig liten exkursion. Vi hängde inte där så värst länge för ingen av oss hade behov av träflöjter, fårskinn, eller riddarhjälmar men var nog värt ett besök ändå. Vi var dessutom så lata att vi inte ens orkade gå och titta på tornerspelen. Är kanske världens sämsta turist. Men rekommenderas varmt, pågår ännu imorgon och kostar ingenting (ja, förutom dom där tornerspelen då).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: