Skåp refurbished.

Skåp Skåp1För typ två år sedan köpte jag ett totalt slitet gammalt medicinskåp i trä. Kostade mig två euro på ett loppis här i Karis. Hade inget behov av det just då, gillade bara formatet och eftersom det kostade mindre än ett tuggummi så slog jag till. Slängde in det i förrådet och glömde att det fanns. Nå, för några dagar sedan blev jag sjukt irriterad på att alla Adrians knicknacks låg överallt i hans rum. Vi snackar tandborstar, febertermometer och annat som bara behövs sporadiskt. Så kom jag på att det där skåpet ligger och skräpar nånstans. Tänkte att det var ju ganska fint som det var men ändå så kändes det lite stört att hänga upp ett sådär sjukt stort medicinskåp i ett barnrum så jag pimpade upp det lite. Köpte lite tapet, printade ut lite pynt och så var det klart! Ville egentligen ha en helt annan tapet men den kostade 67 (SEXTIOSJU!!) euro per rulle och jag behövde typ en meter så den planen kunde vi glömma snabbt. Men ja, blev ok ändå.

1 Kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: