Lugna puckar.

1ADet kom ingen feber eller aggressioner igår! Hurra hurra! Hoppas vi slipper biverkningar. Jappen sov nästan hela dagen och hela natten som normalt så han var nog bara väldans trött. Inte verkar han ha ont i benen heller där dom stack så kanske vi hade tur nu.

Och TACK till alla som svarat på min enkät. Välkomna alla bara! Lustigt att halva svenskfinland (och Danmark och Sverige) sitter där ute och läser om en simpel tillvaro här i Karis. Och trevligt att vissa av er peppats av min träningsperiod. Att någon där ute har min bild då jag rullar över mållinjen i rullstol på ett halvamaraton som sin inspirationsbild är bara helt jävla fantastiskt sjukt, haha! I aim to please. Det kommer att bli mera sånt här nu i närmaste framtid igen. Ska skriva in mig på ett relativt nytt gym här i byn och det ska bli så förbannat skönt. Endorfiner, endorfiner, endorfiner! Var sjuk i nästan två veckor efter Sverige-resan så nu först känner jag mig normal nog att börja träna igen. Halleluja!

2 Kommentarer

  1. jenny skriver:

    Hej! Tycker oxå att du har en sån bra drive att jag sku oxå vilja börja lite motionera. Har du skrivit något om att hur man skall börja med joggning. Har liksom aldrig joggat! 🙂 o har du någo tips om jumppa hemma. Har liksom inte möjlighet att gå på gym. Tack för en bra blogg annars!

    • NinaFotograf skriver:

      Hmm, du kan kolla under fliken TRÄNING där till höger, där finns det mesta loggat. Men ja, hur man börjar jogga? Tja, det är nog så stört att det gäller att bara sätta ena foten framför den andra, skaffa ett par BRA skor, pina sig igenom den första månaden och sen njuta när man inte hostar upp lungorna och lipar över hur dålig man är. Viktigast är att ta det jäääävligt lugnt i början. jogga långsamt, jogga inte för långt. En pulsmätare hjälpte mig massor i början för jag insåg då att jag alltid sparng för fort och detta gjorde mig astrött direkt. Och glöm INTE att strecha efteråt. jag vet, svintråkigt men kanske det mest väsentliga i det hela. Annars är löpkarriären över innan den ens hunnit börja. Och jumppa hemma? Nja, jag har bara googlat en massa appar som jag sen gått efter. Finns miljontals, hitta en som passar dig och håll ut! Heja heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: