Månadsrapport och ett par stick.

adad2 ad2Ålder: 3 månader, 3 dygn
Vikt: 6,650 gr
Längd: 62,8 cm
Status: Stucken med spruta två gånger idag, trött och allmänt sliten.

Ett kilo hade gossebarnet gått upp sen senaste besök på rådgivningen. Fick gott betyg och han följer alla världens kurvor och statistik. Känns fint, att han mår bra. Och idag fick han sen då det fasade vaccinet. Kände mig som en djävul när jag höll i honom och den lilla sprutan stacks in i låret. Och det gick bra, självklart var han ju ledsen men själv tyckte jag det gick över förväntan. Ja, tills det meddelades att han skulle få en spruta till i det andra låret som på riktigt tar sjukt. Va, va, va?!? Alltså, den fiilisen när man måste utsätta ungen för det där. TVÅ GÅNGER. Nej nej, till och med mitt svarta Katla-hjärta fick sig en törn. Blev så himla ledsen för hans skull och fick svälja både två och tre gånger för att inte själv fälla en tår. Men han var en kämpe och grät i kanske tjugo sekunder innan läget var a-ok igen. Trött var han dock, så efter besöket traskade vi upp till Pityn efter pappan och efter tre minuter hade han slocknat i Grekens famn. Och nu ligger han här på soffan med sin älskade Ko (som är en giraff) och snusar och jag ligger här och spejar på honom. Detta moderskap alltså, vilket jävla trauma att gå runt och oroa sig hela tiden.

 

4 Kommentarer

  1. Winstons mamma skriver:

    Vid ett år får de TRE sprutor!!! Vi delade upp så att han fick en först och de två andra senare. Tycker det är crazy att tortera de små liven så😔

  2. Michaela skriver:

    Här i Sthlm på vårt bvc, gör de som så att de är två sköterskor som ger båda sprutorna samtidigt så är det överstökat på en gång. Har fungerat riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: