Tre månader kärlek.

1A 2AIgår blev 140414-barnet tre månader! Hurra hurra hurra! På torsdag ska vi således traska iväg till rådgivningen och slänga upp hans nakna body på vågen igen. Han har gottat till sig rejält. Hans farbror undrade stilla om ”dom ska vara sådär tjocka?” Jag vet inte, men matglad är han. Har man valkar på handlederna så spottar man inte i flaskan direkt. Svårt att förstå att han såg ut som en liten insekt för bara nån ynka månad sedan.

Nu har han fått för sig att han ska sitta, ligger och drar upp huvudet i vad man mest kan beskriva som en misslyckad crunch. I och med den här rysligt höga åldern (känns som en evighet, dessa tre korta livsmånader) så kommer också vaccinet in i bilden. På torsdag ska han stickas och jag fasar lite över detta. Inte själva sticket men att han får aggressioner eller sjukdomar efteråt. Min egen bror fick en tumör när han var liten. Kom aldrig helt fram varför just han fick den här växten i benet men vaccinet lyftes fram som tänkbar orsak. Flera barn i Finland fick tydligen samma grej det där året. Men han är helt återställd och alla andra ungar i vår släkt är vaccinerade utan issues så vi får väl hoppas på det bästa och att vi slipper feber eller annat otrevligt.

3AHow you doin´?

7 Kommentarer

 1. mamma/mommo skriver:

  Lilla sötnosen!

 2. anneka skriver:

  Ljuvlig unge. Var stolt och glad.

 3. Winstons mamma skriver:

  Jumalåååda!! Borde vara lag på att inte få vara sådär himla söt o go☺️

 4. mamma skriver:

  Din bror fick inte en tumör utan tuberkulos i knäleden av calmettvaccinet han fått som nyfödd på BB. Det här kom fram när han var 2 år gammal och du själv var ca 1 månad så det var ingen rolig tid vi hade då vi satt på Barnkliniken i Helsingfors och man först inte visste vad det var. Men allt gick bra med operation, medicinering i 1 år, kontroller var 3:dje månad under det året. Det här var nånting jag aldrig hört talas om men sen kom det fram att av dom ca 60.000 barn som föddes i Finland per år (året var då 1982) så fick ca 4 barn det här så rätt så sällsynt var det ju nog.

 5. Jonas skriver:

  Fina bilder, vilken härlig kille!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: