Kakkagym.

Idag besökte jag Lojo. Ja, Lojo.Precis så hipp and happening är mitt liv att jag blev exalterad över en roadtrip ditåt. Dessutom var det Grekens förslag, han var rastlös och vi var på jakt efter ett babygym. Ja, ni vet ett såndär lekmatta som knoddarna kan ligga på och underhålla sig själva i sisådär två minuter. Finns ett som jag kikat på i IKEA i ett par månader nu men varje gång vi varit i Esbo så har det varit slut. Så nu gav jag upp, och vi orkade inte köra ända till Åbo. Min plan var att jag skulle köpa ett fint och trevligt i typ trä, som inte blinkar, skriker, eller ger mig epileptiskt anfall. Vad vi kom hem med var det här:1Monkey Island. Enda mattan som uppfyllde alla kriterier på vad jag INTE ville ha. En skrikande apa, plingande ljud, skrikig i färgen, och totalt kaos på alla sätt. Men gossebarnet tyckte det hela var ytterst underhållande så nu sitter jag här, en kvinna slagen och ruckad i alla mina principer. Efter den tredje butiken orkade jag liksom inte leta mera och jag är i desperat behov av nåt som underhåller Adrian så länge att jag ens får disken in i maskinen. Monkey Island… alltså, ofattbart.

För övrigt så bjöd Lojo på lagom mycket ansträngningar när det kom till blöjbyte. Barnet bajsade ner sig mitt under lunchen på Amarillo. Mys! Enligt persolalen skulle det finnas skötbord på såväl herr-som på damsidan så efter ett parti sten-sax-påse om vem som måste byta så föll lotten på mig. Nemas problemas. Men nä, muchos problemas. Inne på damrummet fanns visserligen ett skötbord på väggen, men det var låst. Bad personalen om hjälp varpå dom påstod att någon snott nycklen under helgen. Alltså… come again? Vem fan snor nyckeln till ett skötbord? Och på herrsidan fanns självklart inget skötbord, så barnet fick ligga där i sitt kakkalass och gosa i 25 graders värme.

Vidare mot PRISMA. Efter mycket om och men lokaliserades toaletterna. På damsidan, inget skötbord. På herrsidan, inget skötbord. Sån vitutus just då. Men på inva-wc måste det ju finnas men den var låst (of course, jättesmidigt säkert för alla med funktionshiner att först rulla genom ett helt köpcenter och genom sjutusen icke-automatiserade  dörrar bara för att inse att det är låst. Grattis) så tillbaka till kön på Hesburger och lösa ut nyckeln. Vid det här skedet hade jag lite lätta aggressionsproblem. Nå, när vi äntligen kom in där så fanns ju visserligen skötbordet men i det här skedet hade ju ungens röra gått beyond vad en wetwipe eller sjuhundra klarade av så jag skulle tvätta honom under kranen lite tänkte jag. Lyllos jag som då upptäckte att kranen var en såndär automatiserad skit som reagerar på rörelse och varvade med att spruta ut skållhett kontra iskallt vatten i ungefär fyra sekunder åt stöten. Alltså, när det här infernot var över var jag genomsvettig och lite lätt avigt inställd till allmänna toaletter. Inte fan undra på att man sen haffar första jävla ap-matta och tar sig hem så fort som Mazdan kunde köra.

Dagens bonus var dock att jag fick gå ostört inne på H&M i cirka femton minuter och kom hem med lite nya paltor åt mig själv. Min garderob ser ut som resterna från en UFF-låda just nu. Och imorgon ryker håret. Tänker mig en bob. Uppryck helt enkelt. Känner mig som en slarva.

2 Kommentarer

  1. wilma skriver:

    Prisma i lojo har uselt utbud av vessor, de har en inedre våningen med skötbord och allt men konstigt är det nog att en sån stor butik har vessor i hessburger och en ”barnwc” i nedre våningen.

  2. Etta skriver:

    Låter som värsta mardrömmen! Kacka upp till öronen är aldrig en barnlek, vare dig hemma eller i Lojo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: