En vecka.

Bebeton Bebeton1Ett så skönt objekt jag fick framför mig igår. En vecka och lugn som en filbunke, och lika liten kan tilläggas. För första gången i mitt liv inser jag att bebisar ändrar ganska mycket på tre månader. Eller ja, jag förstod det liksom på ett annat sätt. Adrian är ju liksom redo för körkort och mojitos och man jämför med hur hjälplösa dom är sådär i starten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: