Studiotest.

Insta Insta1Idag ska jag använda studion för första gången på länge sådär i officiellt syfte. Jag städade ur den för någon dag sedan så det kändes riktigt behagligt att stiga in där idag. Tog Adrian under armen och ställde upp honom mot lite olika fonder för att testa ljuset inför dagens shoot. Men helt sanslöst vad svettigt det var att manövrera både bebis, kamera, och ljus. Blev riktigt sjukt sliten bara efter en kvart. Bra så, Adrian bajsade ner sig så sessionen fick ändå sitt naturliga slut där. Att fota bebisar är jag ju van med och jag vet att dom här kidsen i hans ålder orkar absolut MAX i en halvtimme. Nyfödda kan dra ut på tiden då man vill att de ska sova och således vara lättare att placera men dom här tremånaders paketen kan man inte styra om man ens skulle vilja. Men jo, blev ok med tanke på omständigheterna. Nästa gång får dock Greken bistå som assistent för han rör sig såpass mycket redan att det går inte att hantera utrustning och bebeto samtidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: