Magen.

UT1 UT2UT3Fotade min höggravida svägerska strax efter midsommar. Dom väntar en liten bebeto idag faktiskt. Tror dock han är lite envis för imorse fanns det åtminstone inga signaler om att en analkade taxiresa till Danderyd stod på menyn. Men hursom, tycker gravidmagar är lustiga. Alltsomoftast hör jag folk prata om hur mysig dom upplevde sin gravidmage, att de längtar efter den. Saknar den rentav. Själv kan jag inte påstå att jag har några såna känningar. Alls. Kanske för att jag alltid haft mage, dom där nio månaderna var bara ett fripass från den konstanta pressen att inte tvingas dra in den. Eller att slippa oroa sig för att någon skulle tro att jag var gravid, när jag defacto bara var fet. Jag tog inga såna här bilder på min mage. Det blev bara fräsiga selfies i en skitig badrumsspegel. No regrets. Fotar produkten nu istället. (Och fortfarande undrar jag, HUUUUR kan det ligga en bebis där inne? Häh? Hur får dom plats?!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: