Ekenäs.

1Adrian har numera skor. Sjukt ju. Kepsarna är ännu tusen gånger för stora men hittar ingen som är lagom. Tips?

Igår lämnade vi barnet med hans farmor. Sen bar det av mot Ekenäs. Kändes helt otroligt skönt att sitta på en terass med vuxna människor och äta mat som man inte var tvungen att kasta in i superspeed eller tvingas äta med en gnällig kid på armen. Vi var på Bossa Nova nere i Ormnäs och jag måste ge all cred ditåt för maten var helt outstandning, och servicen var på riktigt helt finfin. Skumt att man ens måste påpeka att servicen var bra, men så är läget här alltsomoftast. Får man en servitör som ens ler åt en så dricksar man ju skjortan av sig för det känns så ovanligt. Men jo, bra mat, bra ställe, bra snubbar som serverade. Bra jobbat på alla fronter.

2 3En del av sällskapet. Jag slapp kuska för första gången på ett år, Elin har tagit över kulan och körandet. Strax bebis där också.

Och eftersom vi faktiskt var i Ekenäs så tog vi en sväng via Alban och svepte lite sangria. Nanna. Kändes konstigt att dra sig hemåt där före 22, normalt hade ju det bästa rajrajandet dragit igång precis då. Men barn skulle hämtas på många fronter. Men eftersom vi tyckte att det var lite för tidigt för att åka hem så fortsatte vi ännu kalasandet till efter midnatt då vi äntligen tog bebisen som sov i vagnen och traskade den där halva kilometern hem i sommarnatten. Mera såna kvällar behövs för själen känner jag. Man behöver ju inte bli så himla begränsad bara för att man fått en bebeto.

4 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: