Lite rock n’ roll, lite havsstänk.

Här var vi så himla trötta efter en hel veckas rock n’ roll-förbredelser att vi helt plötsligt befann oss på en ö ute i havet. Jag och Adrian åkte iväg redan på lördagsmorgonen med en kortsiktig plan om att komma tillbaka hem på söndag. Nå, idag, torsdag,  orkade vi släpa oss därifrån. Det har varit så sanslöst varmt och skönt därute så vi såg ingen anledning att komma hem hit och svettas och lida. Och här sitter vi nu, tröttare än nånsin. Sjön suger liksom musten ur en. Allt det där bastandet och umgåsandet är tydligen lika tärande för en snubbe på tre månader som för ett par föräldrar på trettio bast. (Klargörelse: Adrian har alltså inte bastat, även om hans far inte vill nåt hellre.)

Men alltså måste ändå berätta om fredagskvällen på Pityn, för den var så himla skön. Och jag är världens lyckligaste kvinna att vi har en unge som kan hänga med på dylika äventyr utan gnäll och tjafs. Han hade liksom ingen skillnad om han hängde i min famn, eller gosade med gamla rockfarbröder. Allt dög. Hörlurarna på bara när showen drog igång och när klockan slog 21.30 var killen så sliten att han somnade i vagnen på en halv sekund utan gnäll (verkligen inte vanligt) och jag gick hem med honom i sommarnatten. Och sen sov han som en sten tills fem nästa morgon. Mumma.

UT7Adrian hänger med lite rocklegender. No biggie.

UT5 UT6Mycket fin kväll på alla sätt. Äntligen fick vi den sommar vi väntat på. Fiilisen var sjukt skön där i en trädgård mitt i Karis. Tack alla som kom!

UT UT1 UT2 UT3 UT4Som sagt, nästan en vecka hängde vi där på ön. Lite turistade vi en sväng via Ekenäs på typ måndag. Osäker när detta var, dagarna flyter lite ihop. Tog båten till Alban med fyra ungar, en hundvalp ,och två snubbar. Gick fint. Vårt barn somnade på sin far i BabyBjörnen en kvart in i besöket och jag tog dom andra tre till Myran och nån uppblåsbar val som man fick hoppa i för den skäliga summan tre euro (sjukt) för tio minuter. Ett mirakel att ingen bröt benen eller nacken. Sen bajsade vårt barn på sig och de andra tre åt glass med hela ansiktet så i det skedet hade vi utmanat ödet nog och hoppade tillbaka i båten och skurrade mot havet igen.

Hettan har varit lite tung ändå. Adrian sov i princip hela dagen igår vilket gav oss en natt av lite vakande och en hel del gnäll. Avslutade det här äventyret med att stiga upp sex imorse och somnade sen bredvid barnet igen i ett par timmar där vid lunch. Och sen stack vi hem. Nu är jag ganska rojsig och rätt så slut som artist. Semestern tar tydligen på.

UT8

2 Kommentarer

  1. Vanja skriver:

    Men jäääklarns vilken god bild den här sista svartvita! Åååå! Måste härmas å också ta en sån. Jag härmar dina bilder så härmar du min frippa – deal? ;-D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: