Första resan över potten.

st”Jag brinner av reslust… not.”

Imorgon åker vi till Stockholm. Vi är en hel drös av karisbor som åker iväg. Bland andra så finns ju Elin i sällskapet. Ska bli svinskoj! Jag älskar Stockholm! Faktiskt. En av mina favoritstäder av alla jag besökt eller bott i. Fin på alla sätt. Minus att man känner sig som fulast på planeten i det där landet rent allmänt. Svenskarna har nog ätit sina vitaminer för så satans snygga är dom alla. Men jo, smällar man får ta.

Hälften av gänget ska gå på Pearl Jam. Jag tillhör inte det lägret. Helt ok, gillar visserligen deras musik men skulle aldrig orka en hel konsert med dom. Tyvärr. Så jag och resten av gruppen som inte ska hänga med Eddie Vedder får väl tröstshoppa tillsammans. Hur bra det nu sen går med två spädisar i sällskapet. Lagom nervöst att resa med Adrian. Han är så himla moody att han går från tjo och tjim till totalt fucking rage på en bråkdels sekund. Och så tillbaka till högljutt skratt igen. Blir säkert en kul upplevelse, att se dom där humörsvängningarna när man sitter på en restaurang på Söder. Paniiiiik. Sa jag att vi bor på tredje våningen på hotell utan hiss också? Vana föräldrar här, hej… Nå, månne det inte ska gå. Blir lagom mjukstart inför OZ-äventyret i oktober.

Just ja, jag är förkyld också. Den kom smygandes som en tjuv i natten och just nu känner jag mig ganska eländig. MÅSTE vara bortblåst imorgon. Annars vet jag inte vad jag gör. Resa med förkylning är redan helvetet på jorden. Att resa sjuk och med en bebeto på två månader känns inte direkt som nirvana. Nå, det blir vad det blir.

Mot Swiiiiiiden!

5 Kommentarer

  1. Sofia skriver:

    Då Edvindo var 2 månader gjorde vi också Stockholm. Dock bara kryssning. Han älskade båten. Somnade i vagnen i baren å sov hela natten av det där durrande ljudet båten har. Fint så. Ena resan sov han så länge att han sov halva morgonmålet också! Men så var han ju ingen moody bebis heller. Han var rätt stabil ännu vid det där laget, hade typ just lärt sig gråta. Men alltså båtens ljud är fantastiskt för sömnen, så lycka till. Det går bra! Å så har ni ju många alternativa famnar med er också 🙂

  2. Etta skriver:

    Säger bara: rea! Det är reor överallt och perfekt stadsväder, ca 17 grader och halvsoligt. Urban Deli på Nygatan har god mat, bra service och är snälla mot barn:) ha en bra Stockholmssemester!

  3. Etta skriver:

    Mini Rodini på Nygatan eller renstiernasgata.., minns inte riktigt. NK har också en stor avdelning med deras kläder och dom har megarea! Villervalla men den är i Östermalm om ni rör er där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: