Tipsrunda för bättre tider.

20140625-221905-80345947.jpgOrkar inte ens anstränga mig för en selfie, semesterhärjad.

Hej kaverin, ska vi hjälpas åt lite och underlätta för varandra nu när vintern helt tydligt valt att dra ut på tiden och vägrar samarbeta? Jag tänker såhär, det måste ju inte vara rysligt tråkigt att existera trots att vi var inställda på att fläka ut vår kopieringspappervita lekamen på valfri strand. Faktum är, JAG lider inte så mycket av att det inte är varmt eller speciellt trevligt därute just nu. Får nervstärv av hetta och min bikiniform är… ja, det finns ingen bikiniform. Burkiniform kanske då.  Men kan tänka mig att ni är många där som går omkring och hatar hela världen för att det är så förbenat kaltt när det SKA vara varmt. Så, varför inte ge lite goda tips till varandra om vad man kan hitta på. Konkreta tips på bra loppisar, caféer eller bara grymt bra teveserier som vi kan plöja eller sjukt bra recept på cupcakes. Jag kan börja. Alltså, Positiva saker med att vädret är skit just nu:

  • Man kan med gott samvete plöja igenom alla serier på Netflix. rekommenderar varmt följande: Orange is the New Black, House of Cards, the Office, och Breaking Bad. Bara som en start liksom, vem vet hur länge kylan fortgår?
  • Det finns inga myggor. Dom blåser bort eller sitter i nåt vedlider och myser och självdör i väntan på bättre tider.
  • Dra ihop lite folk och spela sällskapsspel eller ordna femkamp. Vi kan tyvärr inte göra detta på tumis med Greken. Vi kan inte ens spela Kimble utan att det blir skilsmässa. Men ni som inte har såna issues, kör hårt!
  • Semestra på hemorten. Besök galleri Zebra i Karis om du aldrig varit där, åk till Fiskars och ät en glass, eller besök Delitukku i Pojo och köp hem en drös med lokalproducerat tavara som du sedan kan fixa superlunch av och bjud hem dina polare.
  • Baka bröd och skryt när det blir gott. Berätta inte för någon om du failar, ät med god min ändå.
  • Börja jogga. Finns inte bättre väder än detta, nu är perfekt läge att ta tag i motionen.

Ungefär så. Tipsa vidare!

1 Kommentar

  1. Jennie skriver:

    Den (med barn?) som ännu inte besökt Naturum i Ekenäs, mellan Albatross o Knipan, ska ta sig dit nästa gång det regnar. Fint ställe med sysselsättning o info kring Östersjön, djur o natur. Det är gratis! Sen kan köpa fina memo-spel eller dylikt att fortsätta med hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: