Recap.

Mid1 Mid2Är hemma och laddar batterierna lite igen. Vi har flugit från till stuga den senaste veckan. Från hav till insjö och avverkat några hundra kilometer i bil däremellan. Midsommaren tillbringade vi på Spatten och hängde mest inomhus eftersom det var så kallt att vi trodde att det var november (hallå TRE grader!) Men det var ett fint firande ändå. Vi var ju typ tusen personer där inklämda på ön så att ingen bröt ihop av ren pyskkollaps är ett mirakel. Barnet skötte sig fint, minus kvällsnattningen då han var skitarg över att vara tvungen att avbryta firandet trots att ögonen skelade som aldrig förr. Maten var god. Bastun var godare. Och på teve fanns inget annat än fotboll. Åkte hem på söndag och sov några timmar och packade sen iväg oss direkt på måndagsmorgonen och drog norrut mot Mikkeli.

Mid3I insjöfinland möttes vi av en farfar som inte gjorde annat i två dygn än rastade barn. Tror Adrian fått en överdos av friskt luft för han sover fortfarande här på soffan efter bilresan och en kort matpaus. I Mikkeli gjorde vi inget annat än åt mat. Och badade bastu. Behöver väl inte så mycket mera för att känna mig nöjd med livet. Men nu är det slut på matkoman. Ska ta mig på länk med Renja ikväll. Innan dess så testade vi Bumbo-stolen som vi fått låna. Barnet var så lycklig att han inte visste vart han skulle ta vägen. Om några veckor kan vi börja använda den då bebeton blir tre månader. Längtar. Han är så fasligt trött på att ligga ner. Blir prima när han börjar krypa känner jag. Är det normalt att vara rastlös när man är två månader? Åtminstone är vår unge inte en såndär som kan ligga och tjoa för sig själv. Just nu duger det fint att sitta tillbakalutad i ett hörn i soffan om Gordon Ramsay är på teve. Nån nytta med dom programmen också.

Mid4Lyckliga tjockfarbrorn.

2 Kommentarer

  1. Linda skriver:

    Men vitsi vilken fin stuga ni har! Förstår att ni är där ute så mycket 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: