Midsommar.

Midsommar 2013 from Nina Fotograf on Vimeo.

Detta var vår midsommar ifjol. Spännande att se hur årets upplaga blir. Det snöade här igår, så tveksamt att vi stekar på playan i år. Nå, skitsamma. Får ändå åka till havs. Jag är efterrättsansvarig. Passar fint. Grädde är kova. Märklig känsla ändå, det här med midsommar. Generellt sett så har jag alltid åkt på semester direkt efter den här helgen och det har alltid varit startskottet på min sommar på nåt sätt. I år har jag redan varit ledig i tre månader så samma eufori har redan pågått ett tag. Kan ju låtsas ändå, att NU, nu är man ledig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: