Smoothie!

1 2 3 4 5Gjorde just min första gröna smoothie ever! Och vilken jävla succé då! Älskar smoothies! Om man som jag har ett sjukt sug på godis hela tiden men vill lite hålla igen på den fronten så kan jag varmt rekommendera att börja pumpa i sig smoothies istället. Och då menar jag den sorten som inte är kryddat med socker eller så. Nej, enkla, rena grönsaker och frukter ska det vara. Toppat med havremjölk, sojamjölk eller kvarg funkar bäst tycker jag personligen. Den här var busenkel att göra och svepa i sig såhär inför kvällens powerwalk. Tog inte många sekunder heller. Och ser attans smarrig ut. Nam nam.

Receptet snodde jag rakt av härifrån. Blev en så himla stor mängd att flera kan splitta av den där satsen. Jag drack ETT större glas. Funkar finfint.

4 Kommentarer

 1. Maria N skriver:

  Löve smoothies! Trycker i mej en till två varje dag. Visst skulle ni komma en sväng via Ottos skären nu till midsommar? Ska bli så roligt att se lilla Adrian!

  • NinaFotograf skriver:

   Smoothies for the win! Har själv svept två idag:) Vi ska försöka komma. Lite oklarheter kring logistiken och vädret ännu. Hinner vi alls ses ifall vi inte slipper dit?

   • Maria N skriver:

    Ev hinner vi träffas på söndag. Tror vi flyger tillbaka ganska sent. Kan bli knepigt, men vi får bara se till att fixa det 🙂

    Hoppas hursom att ni kan komma!

 2. Lotta skriver:

  Lätt som en plätt-följa receptet alltså 🙂 Tack för den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: