Knarrfest.

Slitaget idag alltså… hoho. Adrian har varit totalt uppspeedad hela helgen och sovit som en kratta. Totalvägrat och mest bara knarrat och knarrat lite till. Imorse vaknade han fem(och ett, och tre!!!!) och vägrade somna om. Och inte hade han lust med dagssömn heller så det slutade med att klockan fem på eftermiddagen slocknade jag på soffan av ren utmattning. Tack gud så var vi bortbjudna på mat och hade världens snällaste gudfar på plats som vandrade runt med barnet medan vi åt. Barnet är nämligen lite förälskat i denne Alexander. Tror det är skägget. Och sen blev Mavve förstås ivägkallad på jobb eftersom folk har hittat Pityn efter vintern tydligen. Så, här satt jag med en gallskrikande  och naken unge som skulle bada med sin far så det var liksom bara att göra det själv sen. Nå, tur så älskar han bad mera än en labrador så där låg han och guppade i en kvart. Och som väntat så fick han psykbryt när han tvingades därifrån och vi var tillbaka på ruta ett. Men jag antar att ingen orkar morra hela livet ut så när väl kläderna var på så somnade han på rekordsnabba tre sekunder. Behövde inte ens natta, som normalt tar över en halvtimme. Så, nu ligger han där och sover och knarrar om vartannat men kanske han nu bara måste se sig besegrad för den här dagen.

Trots sömnbristen så har jag varit extremt aktiv hela helgen med motionerandet. Har joggat en fyra (tungt, fick håll) och varit ute på flera låååånga promenader med och utan vagn. Igår när ungen hade samma fiilis som idag så gick jag helt enkelt ut med honom till Serendi klockan åtta på kvällen. Det var invigning för nya scenen och jag sköter ju pr för firman så jag drack en Cokis, tog några bilder, och traskade sen hemåt igen. Funkar fint på så sätt, att driva firma och leva med bebeto. Just nu kan man släpa med honom överallt, bara man är hemma efter 21, då börjar han tröttna på social samvaro. Och scenen är top notch! Hoppas ni alla hittar dit i sommar. Är så himla stolt över Greken, att han har lite driv när det gäller det där stället. Stundvis är det ju jävligt tungt att han i princip bor där vissa dagar men sen tänker jag ju att det kunde vara värre. Om baren ligger 1,5 kilometer hemifrån så är det ju inte direkt panik att vara ifrån varandra.

ChickNu ska jag slänga i mig en smoothie för att lite stävja det absurda suget efter godis jag haft precis hela dagen. Och så håller vi tummarna att min lille farbror sover nu inatt. Ska till rådgivningen imorgon och vill ju inte ramla in där som en människospillra klockan nio. Goder söndag.

2 Kommentarer

  1. Eva skriver:

    Känner igen beskrivningen av morrandet och knarrandet! Det låter ju verkligen så, mycket mer än jollras och gurglas som det beskrivs så mycket om. Visst kommer det sådana ljud också, men lilla morran brukar vi kalla vår flicka.

  2. Sandra skriver:

    För ett ögonblick undrade jag varför det är viktigt att Lasse sover ordentligt i natt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: