Delitukku.

20140615-211605-76565949.jpgFörstå att man nu hittar nåt så exotiskt som en saluhall i minformat i Pojo. Blev jätteglad när vi stegade in där idag, en så otroligt positiv överraskning. Där fanns allt mellan himmel och jord i matväg. Smoothies, rawbars, bröd, bakelser, bläckfisk och hederligt lokalt bacon! Alltså blir så himla glad över folk som ser potential i den här regionen och ser det positiva i vad lokala producenter har att erbjuda. Marsch iväg dit alla! Öppet alla dagar, 9-18.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: