Till havs.

1A 3A 4AÅtervända efter några nätter till havs. Badat bästa bastubadet och tittat på olidligt många fotbollsmatcher. Sonen har lärt sig fiska (mest boj, vi får inget annat på kroken än bojar och rep känns det som), och stirrat på hjortarna som betar rakt utanför fönstret. Skön helg, trots misärvädret. Känns som söndag nu. Ska försöka komma iväg och jogga nu också bara Greken kommer hem. Sen blir det skiftesbyte med en pappa bakom bardisken och en mamma hemma på soffan med en son som idag faktiskt blir två hela månader. Gälit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: