Tejp mä.

20140612-103344-38024756.jpgVid första anblick kan man få för sig att jag investerat i världens rysligaste tribaltatuering. Men oroa er icke, min rygg är prydd med kinesiotejp. Jag tog tag i mig själv och bokade tid till fysioterapi igårkväll, och det fantastiska med pytteorter är att jag fick tid redan imorse. Så kvart över åtta stod jag där på mottagningen i Karis Fysioterapi och lät Lina banka löst på ryggen min. Aj satan vad ont det gjorde! Jag är tydligen helt sned i skuldrorna efter år av häng med fullstoppad kameraväska. Några månader med Adrian på insidan och nu över axeln har också gjort sitt. Jag är lika balanserad som en snedvuxen tall. Inte alls att undra på att jag nästan grät av pannvärk och ryggilningar när jag slängde huvudet på dynan igår. Men det ska vi råda bot på nu. Så förbannat skönt, trots att det gjorde ont stundvis.

Efter knådandet så traskade jag en våning ner under fysion och steg in hos herr Siltanen som driver gym. Ska boka in privatsession och sen kör vi så kottarna strittar. Ska bli en lean, mean, killing machine. Skoj skoj, vill bara bli lite stark har jag tänkt. Och fast i kroppen. Just nu är jag en vandrande pizzadeg, en svag en därtill. Återkommer med gymrapport. Idag får jag hursomhelst inte hårdträna nåt. Ordinerades att dricka vatten som en kamel och stretcha axlarna. Så, vi lyder väl det då. Ska fira min uppknackade rygg med bastu ikväll. Regnet står som spön i backen och alla gnäller på misären. Själv har jag inget emot detta just idag. Tänker åka till havet. Regn eller ej, havet slår ändå allt.

2 Kommentarer

  1. Anna skriver:

    Härligt när ”familjeföretagen” står till tjänst! 😉 Heja dej! Borde själv ta tag i det där med rygg o gym, suck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: