Pågen.

20140611-193624-70584354.jpgAdrian, nästan 2 månader.

Vår älskade unge sov från halv elva till fem imorse! Helt fantastisk känsla. Snart kanske vi kan flytta honom till hans eget rum. Just nu sover han i Babynestet mellan oss i sängen nämligen. Enklast för mig så. Jag är helt enkelt för lat att traska till andra sidan huset när larmet går igång på natten. Nu verkar han ha fått in nånslags rytm i sin sömn, åtminstone på natten. Efter 22 lägger vi honom varje kväll, och efter det så vaknar han vanligtvis en gång där kring 3, och sen igen där före sex. På dagen är det nog helt Vilda Västern för han sover lite när han tycker och känner för. Somnar, vaknar, äter, skiter, skrattar. Ja, som bebisar mest antar jag. Men på natten är det nog väldans skönt om han börjar sova längre, för husfridens skull.

Himla trevlig bebis på alla sätt. Skrattar och skriker och tjoar och lipar om vartannat. Just nu är han på handbollsmatch med sin far, jag fick gå iväg och powerwalka ifred. Han är nämligen inte så jävla tänd på att ligga i en vagn. Tror det blir lättare när han kan sitta och titta omkring sig. Redan nu har han noll iver att sitta i mitt knä och stirra på mig. Framåtvänd vill han vara, konstant. Blir högst antagligen helt hyperaktiv bara han kommer igång med krypandet. Han vände sig redan i soffan idag, från rygg till mage. Hjälp. Men det är så fint att se när han växer och går framåt. Bebisar i all ära, men människor är trevligare att umgås med när man får nån annan respons än en spytta över hela ryggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: