Adrian Nomikos.

 

3A 4A 5A 6A 7A 8A 9A 10A 11A 12A 13A 14A 15A 16A 17A 18A 19AIgår fick han sitt namn, vår Speedo. Nu heter han officiellt Adrian Nomikos och sakta men säkert har vår lilla simbyxa till bebis blivit Adrian med hela folket. Under strålande sol och klarblå himmel samlade vi de närmaste och käraste vi vet. Våra utnämnda faddrar Jonas och Alexander grävde ner ett äppelträd, Anki rev loss den finaste Father & Son, Adrian hängde med allt och alla (däribland bästisen Maik), det åts cupcakes, det dracks Lonkero och det skrattades till klockan två på natten. En perfekt dag helt enkelt! Presenterna vällde in och jag vet inte var jag ska börja för det kom såna otroliga mängder fina och omtänksamma gåvor till vår lilla påg (hallå, custom bil av brorsan Mats!) och tillochmed det av Mavves kusin ritade gästboksträdet med fingeravtryck med helt fantastiskt!

Vi är en lycklig liten enhet som har en så otrolig mängd underbara typer runtomkring oss. Tack, tack, och åter tack!

2A

2 Kommentarer

  1. Eva skriver:

    Vackert namn.

  2. Jenny skriver:

    Ljuvligt namn! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: