Boobsen och byxorna.

1Går du ännu i dina mammabyxor, sa Greken nyss, uppriktigt förvånad lät han dessutom. Ja, men fan det gör jag! Dom är kanske det skönaste plagg sen någon uppfann jeggings! Seriöst, vilken jävla trygghet dom brallorna varit dom senaste nio månaderna. En mudd som bara omfamnar hela magens härlighet och håller shit på sin plats. Dessutom slipper man visa halva röven eftersom dom inte åker ner. Men ändå, så jävla het känner man ju inte direkt i dom. Så nu tog jag till saxen och klippte bort mudden så att dom funkar som vanliga byxor. Sitter så perfekt i övrigt, tajt över benen och sådär härligt invandrade nu efter konstant användande under en hel vinter. Min kropp har egentligen inte ändrats så mycket alls. Har fortfarande mage, som jag hade redan innan Speedo. Benen har alltid varit smala i jämförelse med resten av kroppen, och dom tycks fortsättningsvis hållas så. Boobsen är samma format som innan, om något lite större men till och med dom har stabiliserat sig nu. Inga nya stretchmarks, hade så det räcker och blir över redan innan graviditet. Har uppriktigt sagt lite svårt att förstå att jag ens huserat ett barn, så jäkla normal känns kroppen.

Men ändå så skulle det vara så otroligt fint att nångång ha en kropp som jag känner mig riktigt bekväm i. Där man inte konstant försöker dra i tröjan så att inte varenda valk äter upp tyget. Eller kunna gå i toppar som inte gör att man ser helt vulgo ut i, en direkt följd av bröst i storlek multum. Om något så upplever jag faktiskt bröst som ett jävla gissel. Att gå utan bh är totalt uteslutet, så himla obekvämt, svettigt, och det värsta, smärtsamt. Ändå är det fascinerande att det på nåt plan är mera accepterat att bröstoperera sig för att gå ner någon storlek, istället för upp. Som om det skulle vara finare om man gör det av medicinska skäl, än av ren fåfänga. åtminstone upplever jag det så. Om jag visste att det var totalt riskfritt och att resultatet blev bra så skulle jag operera ner mig en storlek eller två på bystfronten på direkten. Har svindålig hållning och ryggont av mina rattar, inget att stoltsera med direkt. Dessutom finns det inte en kavaj, som sitter bra i övrigt, som går att knäppa. Samma gäller skjortor, och klänningar utan stretch. Dessutom kan jag inte köpa billiga bh:n på typ H&M eller Lindex, blir dyrt att hålla behagen på plats. Deppigt.

Men min kropp fungerar ju. Och därtill så är jag ju faktiskt riktigt glad över vissa delar av den. Och trots att jag går runt och längtar efter en lite smärtare figur så kan jag ju vara så otroligt stolt över att den lyckades producera det finaste, den här snubben. Och vad är en valk i jämförelse? Kattskit.

1A

4 Kommentarer

 1. Susanna skriver:

  Jag har två vänner som upplevt sina stora bröst precis som du. Rygg- och nackont. Svårt att hitta passande bh och jumprar som sitter bra. Svårt att jogga. De har varit supernöjda över sitt beslut att låta operera ner några storlekar. Det enda de ångrat är att de väntat så länge! Dessutom får man en sådan operation ersatt och kommer undan med enbart poliklinikavgift.

 2. ingelarudhberg skriver:

  Han är så mysigt söt när han ligger där och snusar 🙂
  Ja kroppen är för underlig, själv var jag mer än nöjd med boobsen under amningen, då det såg ut att vara nåt under blusen 😉
  Sen tycker jag att man ska göra det man själv mår bra av så vill man operera upp eller ner så är det fine, bara man gör det för sitt eget mående och inte pga något/någon annan!

 3. annamarkelin skriver:

  Först och främst – du är BRA som du är, för det är du. Man ska inte försöka vara någon helt annan, men som du säger kan det kanske vara bekvämare om kläderna sitter skönt. Det som funkar bäst för mig är att försöka äta så ren mat som möjligt – och tydligen så lite gluten som möjligt. Då blir jag mindre tung och svullen. Finns en del tricks och tips, men som bekant krävs det lite jäklaranamma. Vilket du ju har. Men – låt kroppen hitta sin form efter hand, du födde ju barn för 7 veckor sen, kvinna!! Det tar tid – och det är väl faktiskt rätt skönt, eller hur?!

 4. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  Kroppen är nog en sån jäkla fantastisk maskin. Man ska inte pina den för mycket, vare sig med dåligt leverne eller överdrivet tränande. Du ser alltid mycket fräschare ut än du tror Nina.
  Jag är slank och någorlunda vältränad men skulle gärna se ut som en valross om jag hade en sån liten söt att ta hand om .. eller två 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: