Kalaset närmar sig.

20140603-212155-76915548.jpg

Min lilla bebis har blivit så stor helt plötsligt! Dom där kläderna i storlek 56 som han drunkande i när vi kom hem från bb har nu plötsligt blivit alldeles för tajta över hans Michelin-kropp. Lite vemodigt att packa ner allting innan man knappt hunnit använda dom. Tur så kommer min brors knodd i juli så kan han ta över dom direkt sen. Han är inte så mycket ett litet vårdpaket längre, vår lilla Speedo. Plötsligt så är han människa, i ett ögonblick känns det som.

På lördag ska vi ha namnfest för ovannämnda snubbe. Vi hoppas på en väderlek som inte innebär regn, hagel, eller snö. Vi blir nämligen närmare fyrtio personer här. Vi MÅSTE kunna vara utomhus. Hur vi än försökte hålla ner antalet gäster så blir det liksom alltid minimi 25 personer eftersom min familj är så sinnessjukt omfattande. Sex syskon plus bihang och ungar blir liksom aldrig en liten och intim tillställning. Men men, större problem kan man ju ha. Trevligt med folk. Tur att vi är folk som tycker om att fixa och dona kalas och att ha folk runtomkring oss. Sen hur huvudpersonen sköter sig vet man ju aldrig, men som tur är finns det alltid oändligt många famnar som vill gosa med typen så kanske man själv också får i sig en tårtbit eller sju.

Namnet är iallafall klart och godkänt. Kela-kortet kom redan förra veckan. Och hur jäkla svårt är det inte att lära sig ett nytt personnummer då? Tur så har jag iallafall födelsedatumet under kontroll. Han valde rätt dag att titta ut, den här snubben. Är man sifferdyslexiker så är det ytterst tacksamt att den förstfödde har den fantastiska födelsedagen 14 april 2014.

20140603-212156-76916230.jpg

 

1 Kommentar

  1. Eva skriver:

    Här har han riktigt dina ögon, men näsan och neråt liknar gubben dins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: