Jag hjärtar Spatten.

1 2 3Stunderna då man kunde sitta vid datorn i timtal och pynja är förbi. Så nu när man väl hinner sätta sig ner och blogga så jobbar man under absurd hets, liksom mot en deadline. Speedo har ingen förståelse för bloggtid. Och ja, inte har jag heller nån akut lust att sitta vid datorn när det är 26 grader där utanför fönstret. Men för stunden sover avkomman efter en total ovilja att dejta John Blund sen klockan fem imorse. Han är lite så, ryckig, den gode Speedo. Vi var ute på stugan hela helgen och igår sov han bort hela dygnet av ren tröttma av tusen kusiner och grillmat så han tar väl igen sig. Vackert så. Pappan har dessutom återvänt efter tre dygn utomlands så jag slipper leka ensamstående för stunden vilket är skönt. Ledsamt utan den andra här. Men vi hade det riktigt gött ändå hela helgen, ungen och jag.

Vi flydde till havs i fredags och där fanns halva släkten så det fanns många famnar att hänga i så att jag också fick äta middag utan att sätta i halsen av ren stress för att barnet hatar att ligga ensam ens en sekund. Dessutom fick jag bsata! I ordentlig vedbastu. Skippade dock det efterlängtade första doppet. Påstods att havet var 16 grader varmt men av ren rädsla för mjölkstockning så valde jag att inte leka så kova den här gången. Skönt ändå, satt på terassen och umgicks efter att ungen slocknat där efter 22. Nästan som vilken sommarkväll pre-bebeto. Ja, minus dunderfyllan och ångesten dagen efter. Bättre såhär nästan, åtminstone morgonen efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: