Jobb eller jobbigt

Jobbigt.

Skärmavbild 2014-05-19 kl. 11.02.29Men guuuuud vad jag inte behövde dom här nyheterna nu imorse. Öppnar Facebook och ser att vår koncern antagligen kommer att sparka 50 personer. Arkivera under info man inte vill få när man sitter hemma med nyfödd bebeto, allmänt ser lite skakigt på den ekonomiska framtiden, och dessutom har en tre veckor lång resa till Australien inbokad. Vår koncern har ju samarbetsförhandlat i princip varje år känns det som men för första gången hör man siffor där det omnämns att FEMTIO personer kan bli av med sitt jobb. FEMTIO! Det är sinnessjukt mycket journalister i vågskålen det. Huj. Paniken. Glad ändå att jag inte sitter på kontoret nu. Har en känsla av att fiilisen på morgonmötet var miserabel.

5 reaktioner till “Jobbigt.

  1. Är själv dunderförkyld och satt på hvc när infon var i morse. Fick nyss höra att läget är något kaotiskt där just nu. Fy fan alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s