Lördag.

PityIltaHo ho, hörni! Sånt kanonväder vi haft i den här kriskommunen det senaste dygnet. Dessutom har det firats både Restaurangdagen, Raseborgsdagen, och Raseborgsmässan. Ska ju vara ärlig och erkänna, deltog inte i någon av dem. Inte i brist på vilja, utan faktiskt enbart därför att vi slitit på Serendi hela lördagen. Utescenen är äntligen klar och måste nog säga att Alexander och Mavve har gjort ett fantastiskt jobb. Finliret till ännu så är det top notch. Fint med utomhuskonserter i sommar, och terasshäng under dagarna då ingen håller låda där. Kan stoltsera med att jag har målat fanskapet. Vakiohomma. Tycker om att måla. Ungen sov så snällt i vagnen i typ fyra timmar i ett kör så kunde måla på i solen så länge jag hade lust. Bra blev det.

På kvällen åkte jag sen tillbaka till Pityn med bebeton för att för en gångs skull sitta där som gäst och inte göra ett jota annat än snarvla skit med Grek-duon. Helt sjukt bra sovschema på Speedo för han tog det väldigt chill och vaknade knappt ens när jag väckte och matade honom och bytte till pyjamas för natten där vid midnatt när vi kom hem. Och efter det sov han till halv fem, åt lite, och sov vidare med några matpauser fram till halv nio. Och inga skrikfester här på kvällarna heller. Han knarrar lite som en ladugårdsdörr när han är trött eller hungrig men annars så verkar han vara rätt så nöjd nu. Han går även under benämningen Mr. Moodswing och Cranky Sinatra p.g.a. hans enormt kastande humör men för det mesta är han världens lyckligaste lilla man när han är vaken. Och det gör mig till en ytterst lycklig kvinna. Förstår bara inte hur mitt psyke funkar för alltså jag är totalt pigg på dagen, trots den bristande sovstunden för min egen del. Undviker tupplurar på dagen, eller ja, vet inte när jag ska hinna med sånt om jag vill träffa människor. Men inte trött alls just nu faktiskt. Underligt. Måste vara nåt hormonellt.

Nåjo, nu ska jag göra nåt vettigt. Sonen schlafar med faderskapet i sovrummet och det betyder att han sover max fem minuter till för sen går Greken dit och petar på honom av ren tristess och då blir det rajraj igen.

1 Kommentar

  1. ingelarudhberg skriver:

    Hormoner gör att man orkar ganska bra och det låter ju som om ni har en väldigt bra tillvaro för det mesta. En arbetskollega till mig sa (vi jobbar inom psyk) att småbarn kan få alla diagnoser det finns; bipolär(växlande humör, upp och ner) självskadebeteende(de ramlar slår och biter ibland sig själva)ADHD,(sitter aldrig still och vill helst göra något hela tiden) schizofren(sträcker sig efter saker som inte finns när de börjar röra sig och pratar med allt och alla när de börjar prata) 🙂
    Ja det mesta stämmer väl in när de blir lite äldre, på dottern snart 2 år kan vi prata moodswings m.m
    Men det är huippu med barn ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: