Pappan och havet.

Imorgon är det två veckor sedan Speedo kom till oss. Såhär långt är han en rätt så skön bebeto. Han äter, sover, och skiter. Skriker lite hipp som happ om han har issues med någon av tidigare nämnda aktiviteter. Men annars så är han en rätt så behaglig typ. Sover dom kritiska timmarna på nätterna och vaknar typ där vid halv 6 på morgonen då vi stiger upp och hänger ett tag innan det är dags för paus igen. Och så rullar det på. Tycker han redan utvecklats till en helt egen person. Märkligt är livet.

Imorgon är också dagen då avkommans far ska tillbaka till sitt jobb. Detta är förstås jävligt ledsamt. Nu hade vi ju ändå tur och fick hela påsken plus pappaledigheten tillsammans som en liten enhet men självklart är det lite sorgligt nu när han ska tillbaka till sitt vanliga jobb. Helt ledig har han ju ändå inte varit då han dessutom driver Serendipity vid sidan om allt annat så vi har haft en hel del stunder då jag och Speedo fått vänja oss vid att köra på tumis men ändå så känns det vemodigt. Varit rätt bra ändå att den ena haft ett jobb vid sidan om, har liksom tvingat oss att ta oss utomhus litegrann och inte häcka här i soffan dygnet runt. Speedo har varit mera på Pityn under den senaste veckan än jag själv varit där den senaste månaden totalt.

Och så fick vi ju dessutom en premiärtur till havet med den lilla knodden. Den ska börjas i tid, den här skärgårdsskolningen. Nu väntar vi på juli då vi kan hänga ihop i samlad trupp igen. Två månader tills den utopin.

PappaStekare.

1 Kommentar

  1. Katarina skriver:

    Den sötaste lilla i mini-flytväst!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: