ETA minus ett.

20140413-184842.jpgRackarns spännande dag här då. Suttit och klockat värkar sen 10 imorse. Ligger väl nu på dryga tio minuters intervaller men det kommer och går lite, inte nåt direkt att hetsa upp sig över. Det gör lite ont men inte sådär panikont så antar att vi fortsätter testköra Nina Föder Barn 1.1. Tror lika mycket på att det blir förlossning idag som jag tror på julgubben.

Jag var på Barnmässan igår. Normalt sätt så jobbar ju Greken där men inte i år så vi var där enbart som besökare, och för att spana in konkurrerande bokförlag antar jag. Och ja, sen hade jag så stentråkigt men hade fått sova gott den natten så var ganska rastlös. Det var dock totalkaos på mässan. Vilken jävla industri barn är då! Sjuuuuuka mängder prylar, ungar, och totalt galna föräldrar som redan innan de kom in i hallen stod och skrek på varandra i ren frustration (true story! Ett par stod och skrek det fagra VI**U! åt varandra redan i parkeringshallen.) Hittade min bok också där, i en monter. Boken är alltså publicerad av förlaget Tactic och finns lite varstans, t.ex. på Suomalainen Kirjakauppa. Det är bilder på spädisar i svartvitt som jag fotat. Blev mycket glad när jag såg hur fint dom fixat för den lilla, lilla, boken. Stolt. (Bredvid Turtles och allt!)

20140413-184854.jpgNåjo, resten av kvällen ska jag ägna åt dammsugning, tidtagning, och tre sista avsnitten Girls. Imorgon är det beräknat förlossningsdatum. Så var nio månaders projektet förbi liksom. Bara slutprodukten som inte dykt upp än.

3 Kommentarer

 1. ingelarudhberg skriver:

  Spännande..det kan knappast gå 14 dagar till tycker jag! Nu kollar man din blogg och insta ganska ofta ifall det händer nåt… (hur sjukt e det inte egentligen att vara helt innoissaan över att någon (som man egentligen inte känner) ska föda barn?) nånslags varning på folk för det? 🙂
  Snaaart händer det nog grejer!

 2. Katarina skriver:

  Spännande!!

 3. Kajsa skriver:

  Spännande var ordet! Vilken fin present från bebisen att komma igång dagen före bf! Det kanske till och med blir en punktlig bebbe, för visst har du bf i dag måndag?
  Önskar lycka till och skickar lite energi! Ser fram emot att se bebisbild mycket snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: