Lugna puckar.

Regn, ljuva regn. Känns bra med sånthär skitväder just nu, kan ligga stilla på soffan och behöver inte ens fundera på om jag borde kravla upp mig och göra nåt konstruktivt. Lika bra det, den här dagen var inte gjord för konstruktivt beteende. Somnade efter tre inatt då det äntligen slutade kännas som om någon körde en korkskruv i storlek XL genom mitt allra heligaste. Så när jag vaknade lite före tio så mådde jag så rotigt att jag inte kom längre än soffan innan jag började få ont lite överallt igen. Ryggen, magen, huvudet. Kom och gick under hela dagen men nu tycks allting ha stannat av igen. Inga riktiga värkar heller, vad jag kan förstå. Mest bara ett ihärdigt, kroppsligt pinande utan toppar eller dalar. Känns så otroligt frustrerande att leva i limbo såhär.

Imorgon åker jag hursomhelst på Barnmässan om jag är på benen. Min bok ställs ut där så det är väl ett lämpligt tidsfördriv såhär innan saker och ting brakar löst.

Glader helg på er alla hursomhelst! Kanske vi ses på mässan?

 

1 Kommentar

  1. mammaspring skriver:

    Berätta mer om boken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: