Jonej, fortfarande kula på plats.

Skärmavbild 2014-04-09 kl. 09.54.01Just nu hoppas jag att min lillasyster är synsk och att detta inträffar snarast. För här kom ingen bebis igår. Nä, det kom bara feber, magsmärta, och magsjuka. Lugnade ner sig mot kvällen sen så att jag kunde äta lite men sen just när jag skulle lägga mig så fick ungen nån flipp därinne och jag började nästan gråta för det gjorde så rysligt ont i nedre delen av magen i nästan en timme då barnet helt uppenbarligen försökte forcera ut sig. Kanske det bara var en ren protest mot att jag gick ut och powerwalkade i nästan en timme där på kvällskvisten. Lite orolig att avkomman vänt sig eller nåt för tycker inte att det lugnat ner sig i magen alls, tvärtom så tycks det vara mera action än nånsin. Så fort som jag sätter ner mig så börjar det sparkas. HÅRT.

Nåväl, mår rätt så hyfsat idag ändå efter dom här två dygnen av totalt kroppskaos. Ska till mvc idag så kanske jag får lite klarhet i hur Speedo egentligen ligger. Är bara tacksam om jag slipper rusa på toa var tionde minut idag. Hade varit exceptionellt tärande att förlösas igår. Vi fortsätter kämpa.

3 Kommentarer

  1. mammaspring skriver:

    Oj nej. Hoppas magsjukan ger vika bums. Men så brukar det ju också heta att magen kommer igång innan förlossning… så vem vet! Håller tummarna!

  2. MammaM skriver:

    Spännande, men massa krya på dig åt dig nu! O de att ungen inte lugnar sig betyder inget. Barnmorskan o bm-studerande som var med på min senaste förlossning skrattade åt pojken då huvudet ren var så gott som ute men man kunde fortfarande se fötterna röra på sig under magskinnet på mig.. Håller tummarna att nåt e på gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: