Spyttemannen på besök.

Ryslig form nu alltså. Magvärken släppte aldrig riktigt igår och till det kom ett illamående från helvetet och ett konstant rännande på wc. Magen var stenhård hela natten och klockan sex stod jag inte ut mera ut steg upp. Försökte lägga mig igen en timme senare men var tvungen att akutruscha till vessan och det kom såna mängder spytta att jag glömt att man faktiskt kan må såhär (första gången jag kräkts på nio månader, rekord).

Och nu ligger jag här i sängen, sjukt hungrig men vågar inte äta med risk för att hela magen låser sig igen. Kanske det är nåt på gång nu då. Det, eller så har jag fått magsjuka. Inte lysande känsla alltså. Blä.

3 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Säkert på g. Ibland börjar det med magsjuka. Så att man är lagom svag just före själva rumban liksom. Se till att du dricker massor, blanda lite salt i saften så att du får tillbaka det du förlorat.

  2. En mommo skriver:

    Voi ändå. läste lite ju på nätet om andra som upplevt samma sak. Så kanske snart! Drick massor!

  3. Mimmis Inn skriver:

    Lycka till när det beger sig! Min svägerska spydde sista gången i förlossningssalen då hon väntade första barnet. (Men då hade hon spytt under graviditeten också). Det gör ont att föda så var inte rädd för att fråga efter smärtlindring. Spinalbedövningen var min bästa vän när vår son föddes. Efter att ha skrikit mig igenom värkarna så var det nästan så jag grät av glädje när de nedre extremiteterna domnade bort av bedövningen! A true halleluja-moment med andra ord! Lycka till! Jag håller tummarna för er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: