Vecka 40: Hello, förvärkar.

1Så, idag kan vi börja räkna ner på riktigt då. Speedo har ETA om sju dygn och vi får hoppas på en punktlig en för det börjar var lite tungt att ränna runt med kulan nu. Och min kropp tycks även den ha tröttnat, för imorse drog nåt som jag antar är förvärkar igång. Direkt efter frukost så fick jag världens omysigaste magont som höll i sig ända tills nu i princip. Känns som en våg av knip som sköljer över mig och greppar tag i magen ungefär var femte minut, ibland tajtare tidtabell. Första indikationen hittills på att den här ungen faktiskt ska ut i nåt skede. Satte mig trots detta i en bil och åkte på roadtrip till Åbo imorse för jag visste att detta nog inte är skarpt läge, bara en föraning om vad som komma skall. Skönt var det ju inte, men genomförbart. Greken tittade oroligt på mig och sa att jag har samma ansiktsuttryck som jag har när vi åker flygplan (dödsrädsla) så helt behaglig fiilis förmedlade inte mitt ansikte tydligen. Nu tycks det var lugnt igen. Funderar på att ta mig ut och gå lite, kanske det känns lite behagligare sen. Är bara så trött att jag vet inte riktigt hur jag ska orka. Plus att jag ränner på toaletten med cirka halvtimmes mellanrum så helt stabilt känns det inte med nåt maraton just idag.

Fick åka till mitt älskade hav på helgen också. Så fantastiskt fint på alla sätt. Vädret var strålande och jag badade bastu för första gången på säkert fem månader. En kort stund stod jag ut, sen blev det för varmt trots att jag inte ens satt högst upp. Varmt har jag för övrigt hela tiden, en ovan känsla. Fryser annars konstant. Därtill så har nog hela den där skärgården en så lugnande effekt på mig att det räcker med ett dygn där ute för att jag ska återfå lite balans i kroppen. Längtar till sommaren. Rysligt mycket längtan faktiskt.

20140406-113946.jpg 20140406-113925.jpg 20140406-113909.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: