Golfen, MadMännen, och en whiskey. Neat, tack.

1 2 3 4 5 6 7 8Våren är här, och med den även frisbeegolfandet. Detta betyder att om man letar efter sin snubbe och hans posse så finns dom på Lystiland i Karis. Vackert så, värre hobby kan man ju ha än att gå runt i skogen och slänga en plastpuck och skrika svordomar i flera timmar. Jag följde med idag för det kändes som en bra mängd motion. Så vandrade på där i över en timme med männen och fotade lite medan dom spelade (jag fick delta om jag ville men det vill jag inte. Är kanske världshistoriens sämsta förlorare så kändes inte värt med flera moodswings idag). Men fint med motion iallafall. Och eftersom dom tycker det hela är så sjukt roligt så fortsatte dom en timme till men då åkte jag hem och tittade på Mad Men (tredje gången igenom hela serien) och fascinerades över hur mycket sprit en man egentligen kan dricka i en enda teve-serie? Höll mig till te idag, men önskar jag kunde dricka whiskey sofistikerat. Det gör ju ingen i serien, dom är ju alla totalt alkoholiserade men tanken alltså. Sätta sig ner, och beställa in en whiskey. Neat. Och faktiskt tycka att det är gott. Precis sådär som ni kaffedrickare håller på. Det ser ju gott ut, men smakar ju så rysligt att jag faktiskt tror att ni alla bara låtsas älska det för att få vuxencred.

På tal om Mad Men så är jag ju hängivet fan och har följt serien sen den kom ut och kan inte förstå hur man INTE kan älska den? Kläder, scenografi, jargong, plot, skådisar, ALLT. Samma sak gäller GIRLS (ja, åtminstone första säsongen och den här tredje), Suits, House of Cards, Downton Abbey, och the Office. Däremot så kan jag inte förstå hur man kan genomlida ett enda avsnitt Big Bang Theory, How I Met Your Mother, eller Two and a Half Men. Får seriöst utslag och pannvärk av ett halvt avsnitt av alla dom där färdigskrattade sitcomsen. Och vi ska inte ens snacka om hur otroooooligt trött jag är på alla matlagningsprogram. Seriöst, måste man på varje kanal visa Gordon Ramsey eller nån annan valfri kock som står och skalar potatis eller mumsar på goijibär på en bakgård i Phuket? Är det nån slags ny regel som jag missat?

Imorn blev jag helt plötsligt bortbjuden på lunch. Så, jag och Masse ska ta oss söderut till vischan och säga morjens till en som jag inte sett sen i höstas. Kul! Och på fredag får jag åka till Havet! Kanske sista gången som en vårdslös trettionånting utan barn. Bara Lonkeron som saknas för den perfekta mentala bilden. Ja, och den där whiskeyn, neat, men just nu nöjer jag mig med havsutsikt och måsar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: