Stiltje.

UTOch så går en vecka från mitt liv, och kommer aldrig åter. Och helt plötsligt så gick ju dagarna väldigt fort. Åkt land och rike runt men inte gjort nåt sådär himla vettigt alls faktiskt. Hur mycket vettigt man nu sen måste göra hela tiden vet jag inte men personligen så blir jag himla rastlös av en såhär planlös tillvaro. Dessutom är jag tröttare än nånsin helt plötsligt. Men sover ganska ryckigt och knackigt trots extremtröttman. Magen spänner och oberoende av hur mycket eller lite jag äter så känns kulan konstant som en pilatesboll. Tycker det dessutom är förjävla segt att gå runt i konstant beredskap. När kommer du? Varit på bb-rundtur nu också, packat väskan, och tvättat allt som ska tvättas. Fått beskedet på mvc att jag nog inte behöver förvänta mig nån bebis före påsk, ligger högt ännu. Men hoppas kan man ju. Mammaledighet utan barn är ju som om man vore permitterad, finns liksom ingen direkt plats för en just nu.

Men roliga saker hinner man ju med ändå. Igår var vi på visit hos en spädis som kom ut för ungefär två veckor sedan. Hen var ingen liten knodd utan var redan uppe i 58 centimeter och jag kan för liv inte förstå hur en sån baddare låg i en mage för 14 dygn sedan. Kroppen är ju ett mirakel. Mavve fick öva lite och det gick ju så fint så. Bakade några chokladcupcakes med vaniljfrosting som jag delade ut där. Känns hyggligare än blommor, åtminstone i min värld. Resten av bakverken åker direkt till ett födelsedagsbarn som jag ska besöka ikväll. Han fyller ju 31 men tror han om någon förstår glädjen i socker så det går nog även där hem bättre än en tulpan.

Idag då? Lördag och världens mest perfekta väder. Kanske man skulle ta sig ut och vandra en stund. Greken åkte på jobb och jag är faktiskt jävligt trött på att städa hela tiden så kanske jag bara borde åka runt på loppisrunda eller nåt för att fördriva tiden. Eller så lägger jag mig igen, är helt sjukt trött märker jag nu.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: