Igång.

20140326-111018.jpgVaknade 6.03 imorse. Bra tid… Inte så värst va? Men solen sken och ute såg jag inget annat än klarblå himmel och träd som svajade i vinden, att somna om var otänkbart. Men låg och slöade i över en timme innan jag smög upp, kokade gröt (bäst), och sen smet iväg runt Billnäs med den färskaste P3-Dokumentären i öronen. Ahhh, bliss. Och sen fick jag en sån akutlängtan efter ett joggingpass att jag ökade takten och kom hem ganska motionerad där efter nästan 70 minuters vandring. Bra sätt att kickstarta dagen ändå, utan måsten eller tvång. Men nog ska det bli så himla skönt att börja svettas och springa igen! Promenader i all ära, med en kompis funkar det ju finfint, men inget slår nog det där perfekta löppasset i duggregn på varm asfalt som jag förhoppningsvis får uppleva under försommaren nångång. Underliga cravings man har då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: