Fotoutmaningen: 2. En bild på mina snyggaste skor.

 

ReebokHär tankar säkert folk upp sina Jimmy Choos, eller Louboutins, men inte jag. Är en praktisk kvinna som inte ens kan gå normalt i något som är högre än två centimeter. Och dessutom så får jag så förbannat ont i fötterna att jag nog går med klack ungefär tre gånger per år. Hur snyggt det än är, not my thing. Nej, mina finaste pjucks är defacto ett par Reeboks som jag köpte i Stockholm för nästan exakt fem år sedan. Nydumpad och allmänt hatisk till livet åkte jag över Östersjön och ville döda hela världen och framförallt alla helvetes hånglande par. Och sådär höll jag på, under ett par dygn där i finstaden.

Men så, plötsligt såg jag dessa fantastiska sneakers i ett skyltfönster. Det var absurd kärlek vid första ögonkastet. Det inre fodret är dessutom fullt av små röda hjärtan, i efterhand kan man väl se skorna som bokstavligt helande för min brustna själ. Så, trots att dom kostade alldeles för mycket så slog jag till. Och jag har inte ångrat köpet en sekund. Kommer alltid fram i april varje år då snön smält och inget passar bättre än ett par knallröda dojor på svart asfalt. Och själen, den mår bra. Skorna är magic.

2 Kommentarer

  1. Eva skriver:

    Hej. Frågan min har inget med detta inlägg :), men hur gjorde du då målade Speedos framtida rum. Tänker på den randiga väggen främst? alltså hur fick du färgen att inte flyta över till den andra? Bara vanlig målartejp`?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: