Bästa handkrämen. Evö.

Skärmavbild 2014-03-19 kl. 16.06.10Måste bara tipsa om den här fantastiska handkrämen jag inhandlade på senaste resa över Potten med den RödVita båten. Smörjan heter Björk & Berries och kommer i en sånhär praktiskt pumpflaska. Otroligt fräsch doft utan att ta över hela rummet, inte heller sådär överdrivet parfymig utan bara helt enkelt fräsch. Händerna blir helt sjukt mjuka och så blir dom varken slemmiga eller klibbiga heller vilket ibland är fallet när det kommer till sånt här. Vet inte var man får tag i den här produkten på land men en snabb googling senare så hittar man iallafall en webshop. Så, det är dagens tips från mig till er. (Är inte sponsrad på något sätt, tycker bara man ska dela med sig när man hittar bra skit.)

1 Kommentar

  1. Lotta Larinen skriver:

    Tack för tipset! Mina händer är så kruttorra att jag som oftast är på jakt efter nya bra krämer, sörjor från S.market hyllan och dermosil kan jag direkt kassera! Denna Body SHops produkt också bra för MYCKET torra händer 😉 http://www.thebodyshop.fi/fi/hemp-hand-protector/89356-m/dp?openGroup=$productGroup.id

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: